Zomeraanbieding

Als u met uw onderneming wilt opvallen, dan hoort daar in de huidige tijd een goede communicatie via social media bij. Dat is best een uitdaging! Daarom heeft Honc Design deze zomer een aantrekkelijke aanbieding!

Vaak is de tijd te beperkt, of er zijn andere redenen dat u het niet of onvolledig kunt doen. Als u social media wilt gebruiken, dan vind ik dat zonde! Per slot van rekening krijgt u nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Dit geldt ook voor de uitstraling van uw sociale media kanalen.

Ik wil u graag helpen door u een mooie zakelijke sfeerbanner aan te bieden die aansluit op uw bedrijfsvisie. Een aantrekkelijk ontwerp maakt het verschil! Wat uw boodschap ook is, de eerste indruk telt! Het totaalplaatje moet kloppen.

  • Wist u trouwens dat als u regelmatig uw Facebookbanner, vervangt u ook zichtbaarder bent voor uw volgers?
  • Wist u dat u in uw Facebook- of Twitterbanner behalve uw bedrijfsgezicht ook kunt inspelen op acties, aanbiedingen of bepaalde gelegenheden?
  • Wist u dat Honc Design ook te volgen is via Twitter of Facebook. Neem eens een kijkje voor inspiratie voor uw eigen Social media.
  • Wist u dat u voor een sfeerbanner in de zomerperiode niet € 75,- maar € 49,50,- (excl. BTW) betaalt?

Heeft u interesse en wilt u profiteren van de zomeraanbieding? Stuur dan een email met uw wensen.
Meer weten over het inzetten van Social media.
*Actie loopt tot september 2017