WAT ZEGGEN

ANDERE BEDRIJVEN

Honc Design werkt voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers. Van communicatiebureaus, intermediairs, fotografen, grote ondernemingen, stichtingen, bedrijven in het mkb en startende ondernemers. Honc Design verpakt uw communicatie in een helder, effectief en krachtig concept en werkt dit uit tot een doeltreffend communicatiemiddel.

Hartelijk dank voor je snelle service, we zijn erg blij met het resultaat.

Vanuit mijn functie als communicatieadviseur bij de Van Leeuwen Buizen Groep heb ik regelmatig met spoed grafische ontwerpen nodig. Sinds een aantal jaar is Astrid hiervoor mijn rots in de branding. De altijd vlotte en accurate oplevering van projecten waardeer ik zeer. Zij presteert het bovendien creatief te blijven binnen de geldende huisstijlregels.

Iedereen die op zoek is naar een goede grafisch ontwerper adviseer ik eens contact op te nemen met Astrid.

Persoonlijke aandacht, meedenken, ontwerpen, kwaliteit. Wil je je bedrijf, website, advertentie een aantrekkelijke uitstraling geven? Dan raad ik Honc Design aan. Een topper die haar vak verstaat.

“Hij is perfect!! Heel erg mooi. Het is erg verfrissend om met iemand samen te werken die niet ervoor schrikt om naar het beste op zoek te gaan i.p.v. met het goede te nemen. Erg bedank voor je geweldige inzet.”

“Very friendly, no nonsens, to the point, extremely creative. Highly recommended.”

“Ik heb al veel leuke reacties gehad op de kaarten! Je hebt weer uitstekend werk afgeleverd!”

“Astrid wist met haar frisse, open en directe aanpak mijn idee te vertalen naar een mooi ontwerp. Of het nu gaat om een sprekende en herkenbare huisstijl of om een zakelijke kaart Astrid maakt er steeds iets bijzonders van!”

“Astrid is een op en top design professional met veel oog voor detail. Haar nuchter Rotterdamse en doortastende aanpak zorgen ervoor dat resultaat gegarandeerd is. Astrid heeft daarbij veel gevoel voor merken en merkbeleving en is daarmee een fijne samenwerkingspartner. ”

“Een gepassioneerde vormgever, die met hoop gevoel de juiste snaar weet te treffen. Heeft een subtiel kleurgebruik en weet (waar nodig) het uiterste uit de hedendaagse opmaak- en ontwerpprogramma’s te halen, voor juist die gewenste uitstraling. Heeft zich in haar korte loopbaan ontwikkeld tot all-round vormgeefster, waar je met gerust hart de ontwikkeling van uw logo, advertenties, folders en website kunt neerleggen. Honc Design onderscheidt zich door een directe benadering, zonder overbodige franje en poes-pas, en met een brabantse gezelligheid. Deze korte lijnen zorgen voor snel resultaat, zonder ‘overhead’-kosten.”

”Ik koos voor Honc Design als ontwerpster voor mijn website omdat ik haar ontwerpen als verfrissend ervaar. Ik hou van kleur en die sprankeling wilde ik terugzien op mijn site. Tegelijkertijd wilde ik wel mijn logo behouden en ben ik juridisch adviseur, dus aan Honc Design de opdracht om de juiste maat te vinden. Ook wilde ik dat de website MKB-ers en particulieren zou aanspreken. Een behoorlijk eisenpakket, maar Honc Design kon hier erg goed mee uit de voeten. Met verschillende ontwerpen hebben we gemixt tot een aansprekend resultaat. Wat voor mij erg handig was, was dat Honc Design ook direct aanwijzingen gaf voor mijn teksten. Het gebruik van te ingewikkeld jargon kon ik hiermee makkelijk voorkomen en dat is toch een valkuil voor mij, maar met Honc Design geen probleem!”

“Sinds kort ben ik begonnen met yogales geven. Astrid doet bij mij yoga en ik vertelde haar dat ik een website ging bouwen en een folder wilde maken. Toen heb ik haar mijn tekst, logo en foto’s toegezonden en heeft zij er een hele mooie folder van gemaakt. De folder ziet er zo professioneel uit dat men zal denken dat ik al 10 jaar ervaring heb. Astrid luistert goed naar de wensen van de klant en is een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.”