Inspiratiemoment

Vandaag was ik bij de vakbeurs PromZ.live en 010Area.live.Een beurs waarin alle trends op het gebied van actiemarketing en promotionele producten te zien zijn. Op PromZ.live vind je de nieuwe collecties promotionele producten. 010Area.live is meer gericht op de nieuwe trends voor het organiseren voor evenementen.

Het is altijd erg leuk om jezelf af en toe los te trekken achter de computer. Op dit soort beurzen is het erg leuk om rond te snuffelen. Meestal krijg ik hier weer inspiratie om mijn eigen bedrijf in de markt te zetten, maar ook leuke ideeën voor mijn klantenbestand als die daarom vragen. Tevens ontmoet ik weer nieuwe en/of oude relaties. En heel soms zie ik ook nog werk van mezelf voorbij komen die ik in opdracht van een leverancier heb gemaakt.

Opvallend dit jaar is de trend duurzaam. Uiteraard is dit niets nieuw. Duurzaam en gezonde producten om te eten en te drinken zijn hip op dit moment. Natuurlijke producten om te groeien en te bloeien zijn vooral erg leuk en leerzaam.. Duurzaam in materialen zoals een herschrijfbare notebook of koffiebeker zie je nu ook in opmars komen.

Mijn persoonlijke top 3

Reflective colouring bag

Een shopper die men kan inkleuren om je tas nog persoonlijker te maken. Tevens met gereflecteerde elementen, zodat je ook opvalt in het donker.

 

Advent kalender

Kanshebbers zijn speciale adventskalenders, gericht op een voor jouw merk belangrijke commerciële periode. De ontvanger van de Kanshebbers kalender opent 24 dagen lang elke dag een vakje en zo komt jouw uiting of merknaam elke dag in beeld!

Print je pannenkoek

Pannenkoek met eigen logo of afbeelding. Het digitaal printen van pannenkoeken in de vorm die je maar wenst.

 

Ook iets leuks voor jou bedrijf?

Heb je voor je bedrijf nou ook een leuke actie en zoek je nog een bijpassende promo? Wil je gewoon wat weggeven als cadeautje? Of je kantoorartikelen of bedrijfskleding met je logo? Neem dan een keertje contact met me op. Ik kan meer voor je betekenen dan dat je misschien denkt.