Wie is Honc Design?

Honc Design, dat ben ik, Astrid Honcoop. Grafisch ontwerper voor een grote groep gevarieerde opdrachtgevers. Daardoor ben ik thuis in vele branches en kan ik me gemakkelijk inleven in uw onderneming.

In mijn eigen bedrijf kan ik mijn opdrachtgevers van dienst zijn zoals ik dit graag wil: betrokken, persoonlijk en enthousiast. Van corporate identity voor een lokaal MKB-bedrijf tot het ontwerpen van een flyer voor een (inter)nationale opdrachtgever. Startende ondernemers help ik graag op weg met hun professionele communicatie.

In mijn werk combineer ik mijn passie voor beeld en kleur met kennis van effectieve communicatie. Ik werk snel, flexibel en denk graag praktisch met u mee. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Samen bedenken we welke middelen ik voor u kan inzetten. Neem gerust contact op voor meer informatie of overleg.

Sinds ik in 2007 ben gestart als zelfstandig ondernemer heb ik een groot netwerk opgebouwd. En ook bij de lokale ondernemersverenigingen waarbij ik ben aangesloten ontmoet ik veel andere professionals. Met een aantal van hen werk ik nauw samen. Denk bijvoorbeeld aan drukkers, fotografen, websitebouwers, tekstschrijvers, vertalers en andere ontwerpers. Samenwerken inspireert, het geeft energie en een creatieve flow aan ons werk. De ondernemers waar ik graag mee samenwerk, zijn vakkundige en betrouwbare professionals die eersteklas werk leveren. En omdat onze dienstverlening goed op elkaar aansluit, kunnen we met elkaar onze klanten een mooi totaalpakket aanbieden.

Bekijk het portfolio voor meer inspiratie!