Een mooie opkomst 10-jaar Honc Design

Afgelopen donderdag 1 juni was het eindelijk zover. Een maand na de officiële inschrijving 10 jaar geleden bij de KvK. Een informele borrel voor relaties, leveranciers, kennissen en andere ondernemers ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Honc Design Grafisch ontwerpbureau.

Een klein feestje dus. Dit omdat voor mij in de afgelopen jaren door de diverse relaties mijn bedrijf heeft vormgegeven. Netwerken, verbinden en persoonlijk contact zijn dan ook essentiële onderdelen binnen mijn bedrijf. Honc Design streeft dan ook graag naar duurzame relaties.

Daarnaast kon men aansluiten bij een workshop “Je merk = je Groeicompas” gegeven door Guido Davids van MerketingVisie . Guido aan het woord: “Gisteren op het 10 jarig jubileum van Honc Design een korte workshop mogen geven over branding voor het MKB. Een grote diversiteit aan enthousiaste deelnemers, waarbij voor iedereen het merkdenken zeer tot de verbeelding sprak.”

Een mooie opkomst van diversiteit aan mensen uit mijn netwerk. Erg leuk om deze gebeurtenis mee te mogen maken. Het voelt heel speciaal dat relaties de moeite nemen om naar je te komen en zelfs een leuke attentie mee te nemen. Dankbaar voor de mooie woorden en de bijzonder mensen om mij heen.

Bedankt!

Mart Stevens bedankt voor het verzorgen van de fotografie.