Bedrijven met wie ik graag samenwerk

Ik werk nauw samen met drukkers, fotografen, tekstschrijvers, vertalers, webbouwers en andere ontwerpers. Daardoor kan Honc Design kleine én grote opdrachten realiseren.

Ik vind het belangrijk om samen te werken met andere ondernemers uit mijn netwerk. Het creëert energie én het geeft energie aan mijn creaties. De professionals uit mijn netwerk, daar ik kan ik altijd een beroep op doen. Betrouwbaar, vakkundig en eersteklas.

MerketingVisie

Merketingvisie staat voor samen bouwen. Een merk dat op een inspirerende manier richting geeft aan de ontwikkeling van uw dienstverlening, marktbewerking en organisatie: Merketing®

MerketingVisieSneller groeien met een sterke merkpositieMerketing Visie
Studio Ferrazzo

Ferrazzo is een krachtig en compact ontwerpbureau, gespecialiseerd in (typo-)grafisch ontwerp.

Studio FerrazzoStudio voor grafische vormgevingStudio Ferrazzo
Exito Vertaalbureau

Exito vertaalt voor u, van Arabisch tot Zweeds, voor diverse branches en vakgebieden. Exito corrigeert of redigeert uw teksten en zet de juiste puntjes op de i. Exito levert kraakheldere teksten die uw informatie correct de wereld insturen.

Exito VertaalbureauVertaalt, redigeert en corrigeert en schrijft teksten.Exito Vertaalbureau
Elda PR

Slimme uitingen en prikkelende teksten zijn de kracht van marketingcommunicatie. Aangevuld met PR-acties en een communicatieplan.

Elda PRPublic Relations & CommunicatieElda PR
Mart Stevens Project Fotografie

Als gediplomeerd en professioneel beroeps fotograaf heeft Mart een brede vakkennis op het gebied van landschap fotografie, architectuur fotografie, product fotografie, reportage fotografie en documentaire fotografie. Het maken van grote panorama’s is 1 van zijn specialismen.

Mart Stevens Project FotografieProjectfotograafMart Stevens Project Fotografie
Anke Bot fotografie

Een bedrijfsreportage door een gespecialiseerde fotograaf is bedoeld om de visuele communicatie van jouw bedrijf vooruit te helpen.

Anke Bot fotografieGespecialiseerd in krachtig beeld voor ondernemersAnke Bot Fotografie
Ditvoorst Internet Services

Specialist in Magento webshops en Wordpres sites.
Webshops maken, beheren en optimaliseren.

Ditvoorst Internet ServicesInternet OndernemerDitvoorst
BvP verpakking

Voor ieder product een passende verpakking bedenken is onze passie en geeft hun plezier. Of het nu om een bestaand of een te ontwikkelen concept gaat, wij zorgen ervoor dat u in uw segment meerwaarde kunt bieden!

BvP verpakkingSpecialist in verpakkingenBVP Verpakkingen
 JB Business Wear

JB Business Wear is een borduurstudio gespecialiseerd in het borduren en leveren van unieke bedrijfskleding met je bedrijfslogo of teksten.

JB Business WearBorduurstudiohttp://www.jbbusinesswear.nl