Op het podium

CJBD eventZeepkist, presentaties en spreken voor publiek is niet mijn grootste specialiteit. Meestal lukt het wel om er onderuit te komen. Toch…wil je groeien, verder komen of jezelf beter profileren moet je soms wél!

Dit keer werd ik benaderd door het CJBD. De netwerkclub voor jonge ondernemers in de regio met de vraag of ik mezelf wilde presenteren door middel van een kort interview. Een leuke en ontspannende manier. Dat wilde ik wel.

Dus zo gezegd zo gedaan…. Op maandag 11 oktober zat ik dus op die stoel samen met nog twee andere ondernemer. Een plek midden op het podium voor ongeveer 350 man. Toch wel een beetje met bibberende knieën. Gelukkig werd ik al snel op mijn gemak gesteld en viel het gelukkig allemaal reuze mee. Zo zie je maar weer! Toch weer een ervaring rijker en stapje dichter bij mijn doel. De volgende keer gaat het vast makkelijker.